BLANKSCHON Bemanding startede i begyndelsen af 2016 baseret med den idé at finde en simpel måde for danske virksomheder at rekruttere højt kvalificerede Økonomimedarbejdere. Vi vil forandre det eksisterende marked ved at tilføre mere kvalitet i rekruttringsprocessen - derfor har vi egne Økonomi Specialister ansat som skal sikre, at både kunder og kandidaten, får den rigtige løsning leveret og som sikrer det helt rigtige match. Vi kalder det "Økonomi Specialister rekrutteret af Økonomi Specialister".
   
Gør det enkelt
Vi tror på, at den optimale kommunikation mellem en kunde og en medarbejder skal være direkte mellem de to partere. Det er sjælden praksis i rekrutteringsbranchen, men det er den måde vi har valgt at gøre det på. Vi har etableret partnernetværk i hele Danmark og har fundet partnere der kan supportere vores ideer og værdier. Det gør os i stand til at finde medarbejdere i hele Danmark.
   
Nem adgang
Når det kommer til kunder, medarbejdere og partnere - så har alle samme krav; nem adgang og enkelthed. CV præsentationen er standardiseret og så enkel som overhovedet muligt. På denne måde er det lettere at overskue og sammenligne medarbejdere. Alt i alt - vi er mere end klar til at rekruttere din nye medarbejder - så enkelt er det.
 
Gør det enkelt

Det er ofte meget kompliceret at rekruttere ny arbejdskraft, men vores filosofi er at gøre processen så enkel og elegant som overhovedet muligt. For kandidaten skal det være nemt at udfylde et standardiseret CV. For kunden skal det være nemt at få overblik over mulige kandidater og det skal være nemt for både kunden og kandidaten at kommunikere med hinanden - og ultimativt så skal det være nemt at rekruttere den rette person og at finde det rette job. Og som en fordel heraf resulterer vores "gør det enkelt" filosofi i rimelige omkostninger for kunden.