Hvordan det hele virker…
Har du et behov for at tilføre din Økonomifunktion ekstra ressourcer så er du kommet til det rette sted. Hos Blankschon Bemanding har vi udelukkende fokus på rekruttering indenfor Økonomi da vi selv har en økonomisk baggrund og dermed forstår både kundens og kandidatens behov. Vi kalder vores løsning for "Økonomi Specialister rekrutteret af Økonomi Specialister".

Så snart vi har afdækket opgaven og forstået hvad du som kunde søger så sætter vi igang med at søge i vores egen database efter egnede kandidater. Kandidaterne taler direkte med vores egne Økonomi Specialister hvilket giver dem en præcis forståelse af hvad der søges. Vu tilstræber herefter at præsenter 2 egnede kandidater.

Præsentationen af kandidaterne foregår direkte på vores portal hvor du vil se et standardiseret CV som er nemt og enkelt at læse og overskue. Kunder har således en unik mulighed for at kommunikere direkte med medarbejderen på vores web-system og at stille vigtige afklarende spørgsmål. Kandidaten vil svare direkte og processen vil være hurtig og elegant. Når du har fundet den rette medarbejder kan vi aftale et personligt interview eller interview via telefon eller Skype. Hvis du vil engagerer medarbejderen så vil vi tage os af de administrative opgaver i denne forbindelse.

Tid er penge – så vi arbejder hurtigt
Vi arbejder hårdt og hurtigt for at finde din nye medarbejder. Ved brug af vores web-baserede system, vores store database af højt kvalificerede ressourcer og vores partner netværk, så vil vi hurtigt have din nye medarbejder ombord.
BLANKSCHON Bemanding tilbyder rekruttering af højt kvalificeret ressourcer med erfaring indenfor Økonomi.
 
Vi arbejder med arbejdskraft
Vi har adgang til mange ressourcer med kompetencer indenfor Økonomi. Vi er i stand til at levere din nye medarbejder i hele Danmark. Vi tager hånd om alle administrative opgaver der er involveret i denne forbindelse. Vi har etableret partnernetværk i hele Danmark og vi har fundet partnere der supporterer vores ideer og værdier. Det gør os i stand til at lokalisere Økonomi ressourcer over hele Danmark.

Find din nye medarbejder
BLANKSCHON Bemanding har specialiseret sig i rekruttering på interim basis hvor vi tilbyder engagement på enten korte eller længerevarende ressourcekontrakter - herudover vil det også være muligt at rekruttere til faste stillinger.

Betaling ved levering
Vi modtager ikke betaling på forhånd, men kun ved levering. Det er den mest fair måde at drive forretning på. Lad os mødes Det hele starter med en ikke-forpligtende samtale. Lad os mødes eller tale pr. telefon og gennemgå dine hehov.
Hvis du er Specialist med erfaring indenfor Økonomi - så er du kommet til det rette sted.

Vi er igang med at opbygge en database af højt kvalificerede medarbejdere med fokus Økonomi. 

Hvilke fordele er der for dig?
 • Dit CV vil blive præsenteret for mange kunder
 • Dit CV bliver præsenteret på en meget overskuelig måde
 • Det er meget nemt at opdatere dit CV
 • Du kan kommunikere direkte med vores kunder
 • Vi arbejder hårdt for at finde et interessant job til dig
 • Vi har et dedikeret mål: Gør det enkelt

  Præsentationen af et CV skal være enkelt og simpelt som muligt. På denne måde er det nemmere for kunden at overskue og sammenligne kvalificerede medarbejdere og det er nemmere for dig at opdatere dit CV.

  Måden vi gør det på…
  Vi tror på, at den optimale kommunikation mellem en kunde og en medarbejder skal være direkte mellem de to parter. Det er sjælden praksis, men det er måden vi gør det på. Send dit CV til os - og vi vil oprette dit CV og sende Login ID til din accept og bekræftelse. At starte op er så simpelt som resten af processen.

  Send dit CV nu til: cv@blankschon.dk

  Hvad gør du med dine jobansøgninger? Og hvad med de uopfordrede ansøgninger?

  Vi kan tage hånd om alle dine CVér og du behøver dårlig nok gøre noget!


  Håndtering af dine CVér

  Hvis din virksomhed rekrutterer arbejdskraft så kan vi hjælpe dig - og vi kan hjælpe dig med at opbevare alle relevante CVér.


  Spar tid - arbejd smartere

  Hvis du sender et afslag til en medarbejder, så har du nu muligheden for at hjælpe medarbejderen og dig selv. Du skal blot informere medarbejderen om Blankschon Bemanding og opfordre til, at medarbejderen opretter sit CV i vores database. Medarbejderen får muligheden for at arbejde i hele Danmark og du har CVét opbevaret i vores database til evt. senere brug.


  Kontakt os, og vi vil informere dig om detaljerne og de mange fordele.


  Blankschon Bemanding ApS

  Korskildeeng 5

  2670 Greve

  +45 29425025